Yanis este elev in clasa a IV-a B, la scoala Gimnaziala Nr.1 Slatina si este inscris in acest program de 3 ani, unde si-a aratat mereu vointa pentru a invata. Locuieste impreuna cu parintii si bunica lui intr-o casa batraneasca formata din 3 camere si o bucatarie. Inainte copilul dormea cu parintii, dar de cand surorile lui s-au mutat, copilul are camera lui proprie. Are doua surori mai mari, amandoua fiind casatorite. Sora lui cea mai mare, de 26 ani, are 1 copil de 4 ani si sta in Olanda, iar cealalta sora, de 23 ani, inca nu are copii, dar isi doreste unul si locuieste in Italia cu sotul ei. Tatal Florin nu lucreaza, mama Maria este femeie de serviciu, iar bunica pensionara. Tatal este un om serios, are grija de baiat, de educatia lui si il ia zilnic de la scoala.

,,Materiile mele preferate sunt geografia, matematica, imi place mult fotbalul si joc meciuri, concurez cu o alta scoala. In viata as vrea sa dau la facultate si sa devin un mare procuror. Domnisoara invatatoare ne invata sa fim mai buni, mai responsabili si sa invatam carte.ʼʼ

Yanis este inscris la un club de fotbal, merge la antrenamente si are meciuri in fiecare joi. El a castigat multe medalii, invata foarte bine, a luat Premiul I pentru rezultate deosebite la invatatura, participa de asemenea la concursuri. Este un baiat cuminte, ascultator, dar are unele momente in care nu este atent, deoarece colegul lui ii distrage uneori atentia. Are un progres excelent, ajungand sa aiba numai note maxime pe linie, totodata fiind si primul din clasa.

Yanis este fericit si recunoscator ca a avut oportunitatea sa se dezvolte timp de trei ani in acest program si le scrie cu drag celor care au fost preocupati de educatia lui in tot acest timp.


Draga “Heart to Heart”

Va multumim pentru tot efortul depus! Datorita acestui program am invatat sa fim mai buni, mai responsabili, am invatat sa citesc, tabla inmultirii si sa desenez. Ne pare foarte rau ca programul se va termina pentru noi, cei din clasa a IV-a, si imi este foarte dor de voi. Va multumim pentru tabere si excursii!

 

Cu pretuire,

Yanis

Clasa a IV-a B

Scoala Gimnaziala Nr.1 Slatina


Programe educationale pentru copiii vulnerabili finantate de Heart to Heart Suedia prin Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale #FDES

https://www.hearttoheart.se/

https://fdes.ro/program-after-school-accesul-la-dezvoltare-prin-educatie-pentru-copiii-vulnerabili/

Profesor coordonator: Iuliana Clarisa BALUTA

Coordonator Regional: Cristina MIHAI

Coordonator National: Valentina PREDA

©2024 FDES - Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

CONTACT US

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde, cât mai curând posibil.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?