Vineri, 28 iulie 2017, a avut loc evenimentul de inaugurare a facilității de stocare și procesare a legumelor din comuna Grădinari, jud. Olt, la care au participat Excelența Sa Dl. Urs HERREN -ambasadorul Elveției, Dl. Emil Marinescu –directorul direcției Agricole Olt Olt, dl. Jörgen Ljung –președintele fundației suedeze ”Hjarta till Hjarta”, reprezentanți ai organizațiilor/instituțiilor partenere, agenți economici din regiune, membri ai cooperativelor agricole din Grădinari constituite în cadrul proiectului ”Capacitare Economică prin Afaceri Sociale”.

Investiția, care constă într-o linie de fabricație modernă de conservare a legumelor și un depozit frigorific cu capacitatea de 250 m3, a fost realizată în cadrul proiectului mai sus menționat, finanțat prin Fondul Tematic “Incluziunea socială a romilor și altor grupuri vulnerabile“ al Programului de Cooperare Elvețiano- Român și cofinanțat cu 30.000 CHF de fundația suedeză ”Hjarta till Hjarta”.

Proiectul este implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale în parteneriat cu ”Hjarta till Hjarta”, Comuna Grădinari (OT) și Fedrația Patronatelor din Regiunea Oltenia.

Detalii despre eveniment pot fi văzute pe următoarele websituri:

http://stiri.tvr.ro/investi-ii-la-gradinari-olt-producatori-de-legume-i-i-pot-valorifica-marfa-la-o-noua-fabrica-de-conserve-i-la-un-depozit-frigorific_820572_video_149610.html

Fabrica de conserve de la Grădinari

Posted by Alto Media on Thursday, August 31, 2017

Fabrică de 300.000 de franci elveţieni pentru procesarea legumelor, inaugurată la Grădinari

Premieră: Fabrică de procesare a legumelor la Grădinari

http://vgtvolt.cabanova.com/actualitate-2.html

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2024 FDES - Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

CONTACT US

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde, cât mai curând posibil.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?