Fundaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale organizează luni, 10 martie 2014, începând cu ora 11ºº conferința de lansare a proiectului „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat”. Conferința va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Calafat, din str. A.I. Cuza, nr. 34, parter.
Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat” – finanțat cu 67.011 lei de la Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și cu 3.527 lei de la Bugetul de Stat, prin măsura 41 111 din cadrul Planului de Dezvoltare Locală a Grupului de Acțiune Locală Calafat- are ca scop creșterea capacității de implementare a proiectelor finanțate prin fonduri F.E.A.D.R. în rândul grupului țintă din cadrul teritoriului G.A.L. Calafat și se va desfăşura în perioada martie – mai 2014.
În cadrul conferinței de lansare se vor stabili localitățile din teritoriul G.A.L. Calafat unde se vor organiza întâlnirile de informare și difuzare de cunoștințe în rândul beneficiarilor finali privind schemele de sprijin PAC. În cadrul acestor întâlniri vor fi recrutate persoanele care vor participa gratuit la cursuri și se va realiza analiza nevoilor lor de formare.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare despre acest eveniment şi despre proiectul pe care acesta îl lansează la contact@fdes.ro sau la tel. 0743070270

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2021 FDES - Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

CONTACT US

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde, cât mai curând posibil.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?