Clasa a II-a B este clasa pe care o pastoresc si o indrum in cadrul Programului After School sponsorizat de Heart to Heart Suedia. Este deja in cel de-al doilea an de functionare si, fara rezerve, pot spune ca prin participarea la acest program, copiii prezinta reale progrese in depasirea propriei conditii si largirea orizontului.

Activitatile diverse intreprinse in fiecare zi, au rolul de a ii bucura pe copii si de ai face sa invete felurite lucruri noi prin joc, atentie si miscare. Aceasta atitudine face ca elevii sa revina si in urmatoarea zi cu aceeasi bucurie la scoala si implicit la programul after school.

Pe langa activitatile zilnice intreprinse, masa calda primita in fiecare zi, este si aceasta un factor important, copiii intrebandu-ma in fiecare zi cu o curiozitate haioasa, ce vor primi la masa. Comportandu-se vizibil mai bine dupa servirea mesei, elevii au un alt tonus chiar si dupa patru ore de curs.

Activitatile noastre zilnice variaza de la obisnuita rezolvare si explicare a temelor, un joc cu mingea pe terenul de sport atunci cand vremea ne permite, desene pe asfalt, decupaje-lipiri-colorari, jocuri interactive de limba engleza sau mult iubitele povesti nemuritoare ale copilariei. Nu puteam sa nu mentionez si excursia de-o zi facuta la inceputul anului scolar care a ramas vie in memoria copiilor. Pentru multi dintre ei, excursia a fost prima iesire din oras, iar experienta a fost una ce ne dorim s-o repetam cat de curand posibil.

Inchei prin a multumi in numele meu, al parintilor si mai ales al copiiilor pentru efortul depus in fiecare zi de toti cei ce muncesc pentru ca acest program sa existe si sa functioneze asa de bine pentru cei ce au cu adevarat nevoie.

#AfterschoolFDES – Scoala Gimnaziala Nr.1 Slatina – Clasa a II-a B

Grupa – Prof.inv.primar Laurentiu Oanta

 

https://hjartatillhjarta.se/

https://fdes.ro/program-after-school-accesul-la-dezvoltare-prin-educatie-pentru-copiii-vulnerabili/

©2024 FDES - Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

CONTACT US

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde, cât mai curând posibil.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?