Pe 22 si 23 octombrie craiovenii au in premiera nationala ocazia sa devina actionari de onoare la 12 intreprinderi sociale locale care au afaceri in domeniul formarii profesionale, constructii, plante ornamentale, artizanat si obiecte/mobilier din impletituri de nuiele, cafenea, organizare de evenimente, colectarea si reciclarea ambalajelor, sanatate, casa de comenzi pentru produse agro-alimentare taranesti, consiliere pentru cariera si recrutare de personal.  Aceasta este oferta ONG-urilor ce vor fi prezente la standurile de pe esplanada Teatrului National Marin Sorescu incepand de luni, 22 oct. 2012 ora 10.00, in debutul Zilelor Craiovei. Evenimentul este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale in parteneriat cu Primaria Craiova si cu Centrul de Resurse pentru Organizatiile Non-profit din Oltenia (CRONO) in cadrul proiectului Bursa comunitara de afaceri sociale Heineken, finantat prin programul Heineken pentru comunitati.

Intreprinderile sociale prezente la eveniment vor distribui actiuni de onoare (fara valoare de rascumparare si nepurtatoare de dividende) cu valoarea nominativa de un leu tuturor vizitatorilor care doresc sa sustina una din afacerile sociale expuse.

Marti, 23 octombrie,  agentii economici care doresc sa intre in relatii de afaceri cu intreprinderile sociale sunt invitate la ora 10.00 in foaierul Teatrului National Marin Sorescu la sedinta de tranzactionare, unde vor putea contracta produse sau servicii in calitate de furnizori, clienti, asociati sau investitori strategici. Relatii si inscrieri la tel. 0743070270, e-mail: contact@fdes.ro. Detalii despre afacerile prezentate la bursa puteti gasi in catalogul bursei sau pe Bursa Romana de Afaceri.

©2021 FDES - Fundatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

CONTACT US

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde, cât mai curând posibil.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?